MINI - RO(c)KNACHT

Heb jij zin om nog eens stevig op jouw luchtgitaar te spelen? Behoren de nummers van Metallica, Green Day of Pennywise tot jouw favorieten? Of heb je zin om de Zelemse Rocknacht een keertje in de mini-versie mee te maken?
Dan is de MINI RO(c)KNACHT iets voor jou!

Brouwerijbezoek Palm Breweries

Palm, Rodenbach, Steenbrugge, Brugse Tripel, Estaminet en Geuze Boon... allemaal lekkernijen van Palm Breweries. Ons jeugdhuis gaat met de bus naar de brouwerij van Palm.

Binnenkort meer informatie over de inschrijving!

Kernledenactiviteit

Een jeugdhuis draaiende houden, dat is de taak van onze kernleden. Zonder kernleden, geen jeugdhuis! Af en toe verdienen zij ook om eens iets speciaal te doen!

Brandveiligheidcursus

Een cursus georganiseerd door stad Halen. Deze zal doorgaan voor JC Sfinx en KSJ Zelem. Alle leden en leiding kunnen zich binnenkort inschrijven voor deze doe-cursus! Het gaat warm worden!

Zelemse BBQ

Kom samen met vrienden of het gezin naar de gezellige Zelemse BBQ in de feesttent aan de Bakelstraat te Zelem!

25e Zelemse Rocknacht

Misschien wel de grootste en beste rockfuif uit de streek, georganiseerd door jeugdclub Sfinx! Dit jaar vieren we dat dubbel en dik met het 25-jarig bestaan! Feesten jullie ook mee?!

Kernweekend

Een jeugdhuis draaiende houden, dat is de taak van onze kernleden. Zonder kernleden, geen jeugdhuis! Uiteraard moet er druk vergaderd worden over komende evenementen en activiteiten. Tijdens dit weekend is het vergaderen geblazen om de jaarkalender van 2015 samen te stellen! Uiteraard met de nodige ontspanning! JC Sfinx = gesloten!

Night of the living death - thema avond

 

Ledenactiviteit: Karting

Zit het racen in je bloed? Is jouw techniek kei goed? Heb je een zware rechtervoet?Kom dan mee met ons racen tegen de tijd... En krijg geen spijt, dat je niet meegedaan hebt aan deze wedstrijd!

Kerstavond = Cocktailavond

Ontsnap tijdens die "gezellige, knusse familieavond" en trek je zomeroutfit aan! Kom naar JC Sfinx en dans op het zandstrand met een lekkere cocktail in de hand!
De muziek zal een cocktail zijn van opzwepende zomerbeats gemengd met wat ambiance muziek... Je zult je thuisvoelen in dit zomerse paradijs!

 
Make a Free Website with Yola.